Lisää valoa!

Ikkunoiden asennukset  jatkuvat. Nyt oli olohuoneen ja tulevan työhuoneen vuoro. Olohuoneen toinen ikkuna on ollut suljettuna, emme tiedä edes kuinka kauan, emmekä tiedä miksi se on joskus laitettu umpeen. Ostovaiheessa se oli täysin piilossa vihreän tapetin alla. Eristettäessä seinää ikkuna paljastui alkuperäispiirustusten mukaisesti. Ikkuna oli huonokuntoinen ja hapero. Vanhat  eristeet ja vanerit poistettiin ja olohuoneen tunnelma muuttui kerta heitolla. Vehreyttä tuli lisää  katseltavaksi, suureksi iloksi ikkunasta näkyy nyt talitiaisvanhempien pesäpuuhatkin. 🐦🐦








Eli olohuoneessa on nyt kaksi ikkunaa ja valoa tuplasti. Tarkoitus on tehdä  pellavaiset kevyet ikkunaverhot lisäämään huoneeseen rauhallista ja seesteistä tunnelmaa.
Nyt on ikkunan lämmin olla, se sai reunoihinsa hyvältä tuoksuvaa pellavarivettä😊




Siirsimme olohuoneen ikkunan nykyisestä alakerran työmaatoimistosta, tulevasta työhuoneesta. Työhuoneeseen rakennettiin puitteet pienemmälle ikkunalle. Nämä vaihdokset mahdollistavat rappusten mahtumisen tilaan.

Kyllä jokainen taitaa nauttia luonnon vehreydestä ja antimista omalla tavallansa. Nyt ei enää riitä tepastelut laitureilla, vaan kahlaamaan pitää päästä. Varsinainen uimaripoika hän ei ole koskaan ollut, vaan tämä "tassupohja" versio riittää.



Autotallin rakentaminen sujuu omaan hyvään tahtiin. Perustukset ovat valmiina, runkotyöt tehtynä melkein kokonaan. Kattotuolien asennus tulee lähipäivinä. Tämän tämän jälkeen EI 30 palo-osastointilevytys. Me jatkamme sitten siitä julkisivuverhoilulla. Auton pitää vielä malttaa odotella taivasalla, että pääsee asettumaan talliin😉.






Välissä voi tehdä pieniä toriostoksia. Oikein yhteistyökykyinen ja torikaupat osaava henkilö myi tämän kauniin metallilampun.  Tähän asti taloa on valaistu vain kirkkailla työmaavaloilla, siksi odotan näiden aikaa jo kovasti! Valkoinen paneelikatto ja tämä kaunotar osoittautuivat hyväksi pariksi olohuoneeseen.




Kommentit

Suositut tekstit